green pine tree with snow

Nieuwsbrief December 2023

Beste klant,

De winter staat voor de deur en brengt ongemakken met zich mee. Laat je bij ons adviseren over welke producten daarbij kunnen helpen. Ook geven we enkele cadeau ideeën mee voor de feestdagen. Verder zijn er enkele nieuwe producten die wat extra aandacht verdienen.

Alle promoties zijn geldig van tot 31 december 2023.

Producten verkrijgbaar bij ons in de winkel of bestellen via
e-mail op info@soletvita.be, telefonisch 016/580952.

Al de voordelen van zwarte komijnolie.

Zwarte komijnolie versterkt de afweer en helpt vooral voor luchtweginfecties (waaronder corona-infecties), griep, hooikoorts, huisstofmijtallergie, COPD en om astma aan te pakken. Maar kan ook nuttig zijn bij hoge bloeddruk, diabetes type 2, gewrichtsklachten en geheugenstoornissen. Het werkt vooral ‘immunomodulerend‘: dat wil zeggen dat ze de kwaliteit van de weerstand verbetert en dit vooral door thymoquinone die het aantal verhoogt en/of de werking verbetert van witte bloedcellen. Ze werkt hierdoor breed antimicrobieel (tegen bacteriën, virussen en schimmels) op de luchtwegen. Minstens even belangrijk is de ontstekingsremmende werking, waard de ‘hyperimmuniteit’ of de overmatige ontsteking die aan de basis ligt van een ernstig verloop van infectieziekten, wordt afgeremd. Het wordt ook ingezet bij, peesontstekingen, reumatoïde artritis, artritis, lumbago, … (bron Mannavital)

Promo

120 caps :\ 19,95€ – 20% = 15,95€

Echinacea complex – aanval tegen grieperig gevoel

Er beginnen hier en daar al wat ongemakken op te duiken van winterse kwaaltjes. Dan denken we bijvoorbeeld aan Echinacea complex. Deze kan zeker ondersteunend zijn bij een grieperig gevoel. De Echinacea schudt de immuniteit wakker, en zorgt ervoor dat deze in actie komt. Ook Cat’s Claw gaat de weerstand mee helpen verhogen. Deze  werkt ook nog eens mee om de ontsteking te weren en dit dan samen met de Schietwilg. Tot slot zal de Rode Kina de koorts mee helpen verminderen. (Bronvermelding: Symbio)

Promo

100ml: 23€ – 20% = 18,40€
250 ml: 55€ – 20% = 44,00€

Twee nieuw honingen in ons gamma :

Heidehoning

Deze honing wordt de koning onder de honing genoemd. Bij ons is hij vloeibaar en helpt hij mee om slijmen op te lossen bij een verkoudheid. Hij bevat de meeste antioxidanten en is tevens ondersteunend voor de urinewegen.

Promo

1 kg: 20,10€ – 15% = 17,00€
500 gr:11,30€ – 15% = 9,60€

Boekweithoning

Dit is een vloeibare honing die ondersteunend werkt bij vermoeidheid. Ook bij opvliegers heeft hij een ondersteunende rol. Hij bevat veel bio flavonoïden (vitamine C) en wat ook heel belangrijk is, hij werkt ondersteunend voor de darmflora. (Bronvermelding: Bijenhof)

Promo

1 kg: 9,25 – 10% = 8,30€
500 gr:4,90€ – 10% = 4,40€

cadeau ideeën voor de feestdagen

Winter comfort cadeau Weleda is een limited edition! Een setje om je zintuigen te verwennen en je huid deze winter extra te verwennen. Het bevat een Aroma shower en een intensieve handcrème met een zoet-kruidige geur van 100% natuurlijke geur van steranijs, vanille en citroen aan.         12,50

Er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om zelf uw mand samen te stellen. Wij hebben ook cadeaubonnen ter beschikking.

Ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.

Winkelwagen
Scroll naar boven