Flying Bee

Volop Natuur

Sol et Vita

Het verhaal van Sol et Vita begint in de jaren 60 van de vorige eeuw. Professor Paul Bouts bouwt de huidige winkel op de Middelberg en geeft er tal van consultaties. Vanuit eigen ervaring was hij een pionier in natuurgeneeskunde. Hij zag een persoon altijd in zijn drie dimensies, lichamelijk, psychisch en spiritueel. 

Het is in zijn geest dat we Sol et Vita vandaag verder uitbouwen met persoonlijk advies bij natuurlijke producten en supplementen. We hebben aandacht voor de totale dimensie, het geheel en de delen, de gevolgen en de oorzaken, de genezing en preventie.

In ons ruime productgamma vind je ook onze verschillende gespecialiseerde honingsoorten die we zelf met de grootste zorg verwerken naar oorspronkelijke recepten van Paul Bouts.

Onder het motto dat de natuur alles biedt wat we nodig hebben om gezond en blijmoedig door het leven te gaan, verwelkomen we je als gespecialiseerd team graag in onze charmante winkel voor persoonlijk advies en een leuke winkelervaring midden de natuur. Kom eens langs tijdens onze openingsuren of boek telefonisch een afspraak voor advies.

Verder werken we samen met lokale initiatieven en kan je ons ook ontmoeten op de verschillende markten in de ruimere omgeving of tijdens onze workshops over en met natuurproducten. Volg hiervoor vrijblijvend onze agenda of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Vanaf het najaar 2022 zal je ook online kunnen bestellen in onze nieuwe webshop.

Vandaag kan je dit nog steeds via ons contactformulier, telefoon of email.

Sol et Vita Logo met tekst horizontaal

Lees meer …

Agenda

Agenda van de activiteiten in Sol et Vita

Augustus 2022

maandag 1 augustus – woensdag 31 augustus

🤧 Pollen

Kruiden
🔵 Klein graskruid 🔵 Smalle weegbree 🟢 Grote brandnetel 🟠 Bijvoet 🔴 Ambrosia
Grassen
🔴 Straatgras 🟠 Kweek 🟠 Mais
Lees meer …

September 2022

donderdag 1 september – vrijdag 30 september

🤧 Pollen

Kruiden
🔵 Klein graskruid 🔵 Smalle weegbree 🟢 Grote brandnetel 🟠 Bijvoet 🔴 Ambrosia
Grassen
🔴 Straatgras
Lees meer …

Winkelwagen
Scroll naar top