September/Oktober 2023

De start van het nieuwe schooljaar is weer aangebroken. Hopelijk kunnen we ons nog even heerlijk laten verwennen door mooi nazomerweer voordat we de herfst induiken. Ondertussen geven wij promoties op enkele producten die wat extra aandacht verdienen. 

Producten verkrijgbaar bij ons in de winkel of bestellen via  e-mail op info@soletvita.be, telefonisch (016/580952) of via onze website www.soletvita.be. Ga zeker ook eens een kijkje nemen op onze webshop die we sinds kort hebben opgestart, waar reeds heel wat producten te bestellen zijn van ons gamma.

Magnesium Quatro en zijn synergie – Be-Life

Dit is een unieke synergetische formule van drie zeer goed opneembare, complementaire magnesiumzouten zonder bijwerkingen (laxerend,…).De ene magnesium is van belang voor de hersenen, de andere bezit ontspannende eigenschappen. Een derde soort gaat gemakkelijk door de bloed-hersenbarrière en helpt zo mee stress, vermoeidheid, angst, migraine,… onder controle te houden.Verder zit er nog Vitamine B6 bij wat bijdraagt tot de normale werking van het zenuwstelsel en een normale fysiologische werking en helpt mee om vermoeidheid te verminderen.

Bronvermelding: Be-life

Promo

90 caps: € 25,40 – 15%  = € 21,59
60 caps: € 18,60 – 15% =  € 15,81

D-Mannose samen met Uriberry – Be-Life

Als je gemakkelijk last hebt van blaasontstekingen, is dit de ideale combinatie.

Veenbes wordt vaak gebruikt bij urineweginfecties. Uriberry is gemaakt op basis van de volledige vrucht van die bes (vruchtvlees, sap, schil en zaden). Dit zou de bacteriële belasting verlagen en de hechting van E.coli helpen verminderen.

Door de synergetische werking met de struikheide en de vitamine C uit de Acerola bes, helpt het ook mee de immuniteit versterken. En draagt bij tot de urinaire eliminatiefuncties via het heide-extract, wat ook de bacteriële belasting van de blaas mee helpt verlagen. Dit kan perfect preventief ingezet worden.

Wanneer er toch een ontsteking gaande is, combineer dan Uriberry met D-Mannose (die voor iedereen veilig is, zelfs voor zwangere vrouwen en kinderen). Het is een enkelvoudige suiker, een snel absorbeerbare monosacharide die de randorganen in zo’n 30 minuten kan bereiken. De stof wordt dan vervolgens uitgescheiden via de urinewegen zonder te worden gemetaboliseerd.

Recente onderzoeken suggereren dat ook D-Mannose er mede zou kunnen voor zorgen dat E. Coli bacteriën zich minder kunnen vasthechten.

Bronvermelding: Be-life

Promo

Uriberry 90caps: € 32,90  – 15% = € 27,97
D-Mannose 60caps: € 22,20 – 15% = € 19,38€

Waarom een synergie van onverzadigde vetzuren – Be-Life

Super gamma Linolenic is een synergie van teunisbloem- en bernagie-olie van eerste koude persing met visolie rijk aan omega 3 en is een complete formule onverzadigde vetzuren.

De Teunisbloemolie draagt bij aan een goede cholesterol en stimuleert mee de bescherming van het hart– en vaatstelsel. De Bernagie-olie bevordert mee de afname van de negatieve effecten van het premenstrueel syndroom. Het reguleert mee de stofwisseling, het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het voorkomt uitdroging van de huid en maakt de huid soepel. Visolie is dan weer een natuurlijk bron van omega 3. Deze helpt zo mee om het  hart– en vaatstelsel te beschermen door het cholesterolgehalte in het bloed te beïnvloeden. Het helpt mee om het hartritme te stabiliseren, draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en een normaal psychologisch functioneren.

De vitamine E draagt bij tot het beschermen van de bestanddelen van de cellen tegen schade als gevolg van oxidatie.

Bronvermelding: Be-life

Promo

90caps: € 22,00  – 15% = € 18,70

Goede ondersteuning voor onze hersenen

Nu het nieuwe schooljaar begonnen is, kunnen we zeker Ginkgo complex voorstellen. Dit is namelijk zowel voor jong als oud een hulpmiddeltje ter ondersteuning van onze hersenen en als hulp voor de concentratie.

Ginkgo biloba helpt de cerebrale– en perifere arteriële microcirculatie te verbeteren (wel opletten als u al bloedverdunners neemt). Terwijl witte Paardenkastanje meehelpt voor een goede bloedcirculatie in microvaten. Tot slot helpt Duizendblad mee om de normale vasculaire functie te behouden.

Bronvermelding:  Symbio

Promo

100ml: € 23,00  – 20% = € 18,40

Welkom op onze opendeurdagen 27 en 28 oktober!

Op Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023 organiseren wij  opendeurdagen.  Op de agenda staat voorlopig al:

· Vrijdag tussen 13 u. en 16 u. komt  Vitamina met hun producten en uitleg van de vertegenwoordiger

· Vrijdag namiddag is er een infosessie over gewrichten en ontstekingen, … ( spreker: Dirk Vanoverstraeten)

· Zaterdag (uur nog te bepalen) De Herborist met uitleg en producten CBD-olie

Extra korting op onze eigen producten.

Je kan ook tussendoor genieten van een mooie herfstwandeling op het domein.

Opgelet voor klanten uit regio Haacht en omstreken!

Vanaf 25 september start de heropbouw Dijlebrug en heraanleg Provinciebaan (N229) tot aan het kruispunt met de Haachtsesteenweg (N21). Voor jullie is het beter om via Leuven of Betekom te komen. Deze werken duren tot volgende zomer.

Ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.

Winkelwagen
Scroll naar boven