BeeBook

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor onderneming Sol et Vita NV met BTW nummer BE0451781557

WEBSITE

 1. Sol et Vita is in zijn geheel, inclusief naamgeving, ontwerp, lay-out en tekst auteursrechterlijk beschermd.  Niets van de website van Sol et Vita mag zonder toestemming van Sol et Vita worden gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden.

PRIVACY

 1. Sol et Vita deelt geen enkele klantgegevens met derden zonder toestemming van de klant tenzij verplicht voor wettelijke doeleinden.
 2. Sol et Vita gebruikt de klantgegevens enkel ten behoeve van het verwerken en versturen van een bestelling of het versturen van een nieuwsbrief.
 3. Sol et Vita bewaart jouw gegevens niet langer dan strikt en wettelijk noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Facturen worden volgens wettelijke voorschriften 7 jaar bewaard.
 4. Sol et Vita bewaart jouw gegevens voor bestellingen en de nieuwsbrief in WordPress.
 5. Sol et Vita maakt enkel gebruik van cookies wanneer je aanmeldt op de webshop om dit aanmelden mogelijk te maken.
 6. Uw gegevens worden bijgehouden volgens de algemeen geldende conventies van de GDPR. Bij betwistingen zijn de rechtbanken van het gerecht te Leuven bevoegd. 
 7. Jouw rechten
  1. Recht tot inzage: Je hebt het recht om in te zien hoe wij jouw gegevens verwerken. Dit kan via een aanvraag op het mailadres info@soletvita.be.
  2. Recht tot verbetering: Je hebt het recht om onvolledige, foutieve, ongepaste of verouderde persoonsgegevens onverwijld te laten rechtzetten. Dit kan via een aanvraag op het mailadres info@soletvita.be
  3. Recht tot beperking: Je hebt het recht om ons te vragen de verwerking van je gegevens te beperken
  4. Recht tot overdraagbaarheid: Sol et Vita draagt geen enkele gegevens over aan andere partijen.
  5. Recht om vergeten te worden: Je hebt het recht om vergeten te worden.Sol et Vita verwijdert op aanvraag jouw gegevens uit ons systeem tenzij verhinderd door wettelijke voorschriften. Facturen en bijhorende gegevens worden voor 7 jaar begehouden. Uitschrijven uit de nieuwsbrief kan je zelf onderaan elke nieuwsbrief. Op alle verzoeken omtrent Privacy wordt binnen 30 dagen gevolg gegeven.

DISCLAIMER

Sol et Vita behoudt het recht de inhoud van deze pagina aan te passen. De meeste recente en accurate versie vind je op deze website. Deze versie dateert van 14 juli 2022. In geval van tegenstrijdigheid hebben de algemene voorwwaarden en wettelijke bepalingen voorrang op deze gegevens.

Sol et Vita NV – Galgenstraat 32 3110 Rotselaar – BE0451781557

Winkelwagen
Scroll naar boven