Pompelmoespitextract

De heilzame werking van pompelmoespit extract

Pompelmoespit, de ontdekking van een veelzijdige remedie!

Reeds lang is men bezig met het onderzoeken van de voordelen die pompelmoespittenextract biedt in de strijd tegen bacteriën, schimmels en virussen. De natuurlijke genezende kracht van het ‘grapefruit’ zaad extract werd zoals zo vaak pas ontdekt dankzij een gelukkig toeval. In 1980 heeft een dokter Jacob Harich, die in zijn vrije tijd graag tuiniert, in een klein dorpje in Florida vastgesteld dat de pompelmoespitten in de composthoop van zijn tuin niet verrotten. Als gerenommeerd fysicus en immunobioloog, beslist hij om het bizarre fenomeen grondig te analyseren. Het resultaat was verbluffend: de pompelmoespit bevat een stof die doeltreffender en onschuldiger blijkt dan om het even welk tot dan toe gekend antibioticum.

Uit de onderzoeken blijkt dat pompelmoespittenextract gunstige effecten heeft tegen ongeveer 800 types bacteriën en virussen, 100 soorten schimmels en een groot aantal parasieten.

Pompelmoespitten bevatten veel bioflavonoiden en vitamine C, allebei bekend om hun anti-oxidantwerking. Verder behoren bioflavonoïden tot de plantenbestanddelen die het sterkst de immuniteit kunnen stimuleren. Voorwaarde is wel dat ze goed opgenomen worden in het lichaam. Er is aangetoond dat vooral de bioflavonoïden uit pompelmoespittenextract goed opgenomen worden en de weerstand dus sterk kunnen verbeteren. Het heeft een gunstig effect op de elasticiteit van de vaatwanden (vermindert oedeem) met verbetering van de bloeddruk waarden en het verbeteren van de kwaliteit van het bloed. Het speelt dan ook een belangrijke rol in het verouderingsproces. Het helpt voor een betere nierfunctie en de afvoer van afvalstoffen zoals ureum, urinezuur en creatinine. Het vermindert het risico op het ontstaan van kanker.

Enkele andere eigenschappen van pompelmoespittenextract:

  • Het is 100% non-toxisch
  • Het breekt de goedaardige bacteriën niet af (raakt bv. niet aan de bifidusbacteriën en veroorzaakt een onbeduidende vermindering van melkzuurbacteriën, zodat de kostbare darmflora intact blijft).
  • Het heeft geen enkel neveneffect. Maar omwille van interferentie, is het niet aangeraden om pompelmoespittenextract en pompelmoes sap in te nemen met de volgende geneesmiddelen: kanker bestrijdende middelen, ontsteking werende middelen, immunosuppressiva (antihistaminica), tegen hart- en vaatziekten (bloeddrukgeneesmiddelen), antidepressiva en sedativa.
  • Als het pompelmoespittenextract correct gebruikt wordt, d.w.z. zonder enige andere geneesmiddelen tegelijkertijd in te nemen, werd er tot nu toe geen enkel gevaar vastgesteld.
  • Het is 100% natuurlijk. Een waar geschenk van de natuur, dat men verkrijgt door vermaling van de pitten van pompelmoes.
  • Het wordt gebruikt als natuurlijk bewaarmiddel o.a. bij cosmetica

Naar aanleiding van deze overtuigende resultaten, publiceert doctor Allan Sachs een reeks artikelen in verschillende Amerikaanse tijdschriften die zeer grote belangstelling wekken bij beoefenaars van natuurlijke en conventionele geneeswijzen.

Inmiddels maken talrijke geneesheren in Europa en elders, al jaren gebruik van pompelmoespittenextract.

Winkelwagen
Scroll naar boven