foto kerststal bis

December 2022

Beste Klant,

We zijn volop in voorbereiding van het kerstfeest en het nieuwe jaar. Hieronder vinden jullie enkele gezonde, biologische geschenkideetjes. Uiteraard kan je zoals elk jaar je geschenkmand ook op maat bestellen. (Bestel tijdig !)

Verder in deze nieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte van een aantal veranderingen binnen onze Sol et Vita-familie.

We wensen jullie alvast een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar !

foto geschenk wijn
De Clairette de Die, bereid volgens aloud lokaal recept uit biologisch geteelde Muskaat (« petitgrain ») en Clairette druiven, is een atypische schuimwijn om te genieten onder vrienden, zowel als aperitief en dessertwijn. Of een lekkere Porto of Pineau de Charentes.
truffels

Biologische truffels met melkchocolade.
etoiles de noel
Voor de theeliefhebber:
een selectie biologische thee.
foto honingdoosje
foto izzy
foto geschenkmand
foto geschenk cosmetica
foto hittepit

Sedert 1 november werken we met een nieuw kassasysteem. Dat merk je als je in de winkel komt aan het kassaticket dat veranderd is en bij een bestelling met factuur ziet de factuur er ook helemaal anders uit. Geen overschrijvingsstrook meer, prijzen zijn vermeld exclusief btw en er staat een gestructureerde mededeling te vermelden bij betaling.

foto martine

Martine, de jullie wel bekende stem aan de telefoon, is sedert 1 oktober op pensioen. We danken haar voor haar optimisme en warme vriendelijkheid. We wensen haar een fijne tijd toe.

Ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.

Winkelwagen
Scroll naar boven