Flying Bee

April 2023

Beste klant,

De lente is terug in het land, de eerste voorjaarsbloemen kleuren onze tuinen, de bomen krijgen blaadjes, alles wordt terug groen en de zon geeft stilaan een beetje van zijn warmte.

We nodigen jullie graag uit om ons te bezoeken op onze opendeurdagen op 21 en 22 april. Meer info onderaan in deze nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief stellen we 2 producten voor die ons lichaam kunnen versterken en beschermen, nl. Spirulina en Fenegriek en vind je ook enkele nieuwe producten van Mannavital.

Alle promoties zijn geldig van april tot mei 2023

We wensen u een fijn voorjaar met veel zonnewarmte. Producten verkrijgbaar bij ons in de winkel of bestellen via
e-mail op info@soletvita.be, telefonisch 016/580952.

Spirulina

foto van Spirulina

Spirulina is een voedingssupplement, vervaardigd uit een blauwgroen spiraalvormig algje. Van nature groeien ze in mineraalrijke zoutwatermeren.
Spirulina is rijk aan vitaminen, alle essentiële amino- zuren, omega 3-vetzuren, essentiële vetzuren, allerlei mineralen en eiwitten. Het eiwitgehalte is ongeveer 60–70%. Het heeft onder meer een lever beschermende werking, die samenhangt met de anti oxidatieve eigenschappen van spirulina. Spirulina is rijk aan bladgroen, waaraan ontgiftende eigenschap- pen toegekend worden. Spirulina is ondersteunend bij vermoeidheid, herstel na ziekte, herstel na bestraling of narcose, helpt ook om ontsteking te vermin- deren.

Promo

900 tabletten: 38€ – 7% = 35,34€
400 tabletten:18€ – 7% = 16,74€
240 tabletten:12,50€ – 7% = 11,63€

Permeaton

foto van Permeaton

Een westerse voeding met suiker, transvetzuren, alcohol, pesticiden en bewaarmiddelen, maar ook chronische stress, medicijngebruik en een verstoorde darmflora… kunnen aan de basis liggen van een verminderde barrièrefunctie van het darmslijmvlies. Dat kan een sterke belasting vormen voor de spijsvertering en voor verschillende lichaamsfuncties. Met Permeaton van Mannavital bestaat nu een totaalformule voor het behoud van normale darmslijmvliezen en een optimale darmfunctie: het levert zowel de nodige voedingsstoffen aan als de passende planten om de darmfunctie te ondersteunen
Bij regelmatig gebruik van PERMEATON: dragen kurkuma, gember en echte aloë bij tot een normale darmfunctie en bevorderen ze de spijsvertering; draagt vitamine A bij tot het behoud van normale slijmvliezen, waaronder het darmslijmvlies; ondersteunt mariadistel de reinigende functie van de lever en dragen zink, selenium en de vitamines A, B6, B9, B12, C en D bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Kan ook in een kuur genomen worden.

Promo

Verpakking 360gr poeder: 34,95€

Acetyl-L-Carnitine platinum

foto van Acetyl-L-Carnitine

Naast koolhydraten vormen gezonde vetten een belangrijke energiebron. Om vetzuren binnenin een cel optimaal te verbranden is evenwel met L-carnitine een transportmolecule nodig die de vetzuren vanuit het cytoplasma tot in de mitochondriën brengt. Acetyl-L-Carnitine van Mannavital bevat dit semi-essentieel aminozuur in zijn natuurlijke, bioactieve vorm: L-carnitine. Door binding met een acetylgroep wordt zowel de opname als de werkzaamheid van L-carnitine gunstig beïnvloed en kan het maximaal bijdragen tot: een hoger energiepeil, optimale fysieke en geestelijke prestaties, het afslanken, een positief gemoed, een rustige houding, een beter geheugen en concentratievermogen.

Promo

Verpakking 60 capsules :17,95€

Foliumzuur

foto van Foliumzuur

Voor een normaal verloop van de intensieve celdelingen en de daaraan verbon- den weefselgroei die tijdens de wangerschap plaatsgrijpt, is het B-vitamine foliumzuur onmisbaar. Bevat de bioactieve vorm van Foliumzuur en ook B6 en B12.
Draagt bij tot: de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap, het celdelingsproces, de normale vorming van rode bloedcellen, een normaal metabolisme van homo- cysteïne, de vermindering van vermoeidheid en futloosheid, een normale geestelijke functie. Ook voor niet-zwangere vrouwen en voor mannen.

Promo

Verpakking 90 capsules :11,85€

Fenegriek

foto van Fenegriek

Fenegriek werd door de eeuwen heen gebruikt als versterkend middel bij de gladiatoren en de chinezen. Karel de Grote promootte het in heel Europa. Fenegriek helpt dan ook om cholesterol en triglyceriden te verlagen, alsook de bloedsuikerspiegel. Door het zwel-vermogen van de slijmstoffen werkt het eetlustremmend indien ingenomen voor de maaltijd met voldoende water. Het helpt reflux van maagsappen vermin- deren, helpt geïrriteerde slijmvliezen van maag en darmen te beschermen en zijn gommen absorberen darmgassen. Het ondersteunt spieropbouw, helpt slijmen oplossen en helpt ontsteking afremmen.

Promo

Poeder 400 gr :11€ – 10% = 9,90€
Poeder 150gr :5,5€ – 10% = 4.95€
100 capsules:15€ – 5% = 14,25€
300 capsules:42€ – 5% = 39,90€

Oranjebloesemhoning

De bijen halen deze honing uit de bloemen van de oranjeboom, de altijd groene boom met zijn welriekende witte bloesem en zijn ronde, citrusvruchten in de lan- den rond de Middellandse Zee. De honing heeft een witgele kleur en is rijk aan vitamine B.

Promo

500 gr: 8,5€ – 7% = 7.90€
1 kg:16€ – 7% = 14,88€

Opendeurdagen

afbeelding Opendeurdag Sol et Vita 2023

Workshops

We organiseren ook tal van workshops bij Sol et Vita. Meer informatie kan je vinden op de pagina van Lokale Samenwerkingen

Ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.

Winkelwagen
Scroll naar boven