foto Liokoffie

Februari 2023

Beste klant, het is weer de tijd van het jaar om aan onze ‘voorjaarsreiniging’ te denken. Deze maand geven we een paar promo’s op producten die u hierbij kunnen helpen.
Producten verkrijgbaar bij ons in de winkel of bestellen via e-mail op info@soletvita.be, telefonisch (016/580952) of via onze website www.soletvita.be.

Grondige reiniging met Drain 4 – Symbio

foto Drain 4

Wenst u zowel ondersteuning bij uw detoxkuur als bij het draineren dan bent u met Drain 4 aan het goede adres.
Het kan stimulerend werken voor de afvoer van opgestapelde toxines in het lichaam (afkomstig van voeding, genotsmiddelen, overdreven medicijngebruik, vervuiling,…). Het kan ook het zuur-base evenwicht van het bloed gunstig beïnvloeden. Verder kan het stimulerend werken voor de drainage van de lever. Zorg er wel voor dat je voldoende drinkt gedurende de dag.
Bronvermelding: Symbio

Promo

100 ml: € 23,00 –10% = € 20,70
250 ml:€55 -15% = € 46,75

Tournée Minérale

Doe jij ook mee? Wij hebben een paar lekkere alcoholvrije alterna- tieven zoals de (schuim)wijn, Ginger Jack, fruitsappen, smoothiesfoto Gimber

Liokoffie, hygiëne voor lever en gal

Aanbevolen door professor Bouts

Liokoffie vormt een bijzonder alternatief voor koffie.

Op zich heeft het niets te maken met de echte koffieplant; enkel het uitzicht nadat je het hebt klaargemaakt, lijkt een beetje op koffie. Het eerste deel van de benaming: ‘Lio’ is afkomstig uit de Franse benaming ‘Dent de Lion’. In het Nederlands kennen we het beter als ‘Paardenbloem of Molsla’.

Het is gemaakt van de gedroogde wortel, die met zijn rijke inhoudsstoffen onder-steuning biedt aan de spijsvertering en bijzonder aan de leverwerking en galblaaswerking, onvoldoende beweeglijkheid van de galwegen, voorkomen van galstenen en te hoge cholesterolwaarden. De wortel wordt geoogst in de herfst, omdat hij dan meer inuline bevat, wat hem als drank aangenaam maakt. Vooralde wortel is rijk aan bitterstoffen van de groep ‘taraxine’, maar bevat ook triterpenen, fytosterolen, vetzuren, flavonoïden, fenolzuren, mineralen, vitaminen B1, B2, B3, choline, vit C, enzymen, slijmstoffen en tannines.

foto Liokoffie

Zijn bitterstoffen ondersteunen ook de speekselvorming, de maagsappen en de pancreas. Specifiekere toepassing kennen we dan ook bij moeilijke spijsvertering, winderigheid en opgezette buik. Ook helpt het de urinezuur drijvende en bloedzuiverende werking bevorderen. Dus aanbevolen bij jicht, vochtophoping, preventie van nierstenen. De taraxosterolen ondersteunen de ontstekingswerende werking en heeft een gunstige invloed op bloeddruk, overgewicht, bloedarmoede, …
Bronvermelding: Prof Bouts

Promo

Liokoffie builtjes 50 st: € 7,50 – 10% = € 6,75
Liokoffie builtjes 250 ml:€55 – 15% = € 46,75
Liokoffie los 360 g:€ 8,50 – 10% = € 7,65
Liokoffie los 1 kg:€ 21,00 – 15% = € 17,85

De natuur is er bijna klaar voor … Bestel tijdig je berkensap

Het Berkensap seizoen begint weer stilaan in zicht te komen. Als u nog niet op de lijst staat van bestellingen, dan doe je dat best zo vlug mogelijk om zeker te zijn dat u er op tijd bij bent dit jaar!
De natuur is onvoorspelbaar!
foto Berkenboom

Rozemarijnhoning

foto Rozemarijnhoning

Is een vaste honing met een typische geur en smaak, maar is toch nog zacht; ter ondersteuning van het zenuwstelsel, is spijsvertering bevor- derend vooral voor lever en galversterkt het organisme en stimuleert tevens de doorbloeding van hoofd en uiteinden (winterhanden,…).

Promo

500 g: € 9,00 – 7% = € 8,37
1 kg:€ 17, – 10% = € 15,30

Nieuwe manier van poetsen: Yokuu

foto Yokuu

In deze allesreiniger worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt, maar enkel de natuurlijke bacteriën vanuit de Belgische Ardennen. Bacteriën worden nog te vaak ten onrechte gezien als iets kwaadaardigs. Laat ons maar kijken hoe we de laatste jaren aangemoedigd werden om alles te ontsmetten en alle bacteriën te vermijden en te doden, terwijl goede bacteriën in feite een integraal onderdeel zijn van ons eigen lichaam. Denk maar aan onze darmen. Gebruik daarom dus de reinigings- kracht van onze bacteriën om je huis langer schoon te houden. Yokuu laat goede bacteriën achter die je woning nog langdurig verder zuiveren. Less clea- ning, more living!
Bronvermelding: Yokuu

Promo

Allesreiniger Startkit (fles + 1 tablet): € 9,95
Tabletten (2 tabletten):€ 7,95

Aloeferox – Martera versus gewone AloeVera

foto Aloe Ferox

Het grote verschil tussen aloe ferox en gewone aloe, is dat de ferox het complete blad bevat waardoor het een uitzon- derlijk hoog calcium en aminozuren gehalte heeft. De smaak is ook milder .

Promo

Aloe Ferox 1L: € 22,30 – € 7,30 = € 15,00

Revital 68 – Symbio

foto Revital

Nu de temperaturen zo sterk wisselen buiten, hebben we vaker last van een loopneus en dan kunnen we ook sneller met ontstoken bijholten te kampen hebben. Dan heb- ben wij Revital 68 voor u. De Synergie van Fenegriek, Plantago, Smalle Weegbree, Ginkgo Biloba en Knoflook helpen samen om de neus en zijn bijholten te ontlasten.

Promo

100 ml: € 23,00 – 20% = € 18,40

Workshop valentijn

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld een cadeautjeVerwen je geliefde (of jezelf) eens met 3 zelfgemaakte verzorgingsproducten, geheel op natuurlijke basis. Deze keer maken we een body-wash (douchegel) (mannen), een lippen balsem met honing (vrouwen) en een verfrissende gelcrème (mannen en vrouwen). Reserveer je plaats en kom zaterdag 11 februari van 14u tot 17u naar onze workshop in Sol et Vita.
Deelnameprijs 50€ (producten en syllabus inbegrepen).

illustratie Save the Date21 en 22 april 2023 opendeurdagen Sol et Vita !
Verdere info volgt.

Ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.

Winkelwagen
Scroll naar boven