Webshop

Zwarte komijnolie 120caps Mannavital

Beschrijving

Ondersteunt het afweersysteem, versterkt de weerstand – Verzacht de keel en de luchtwegen – Helpt vrijer te ademen, onder meer bij seizoensgebonden verschijnselen – Ondersteunt de circulatie – Draagt bij tot het behoud van een normale glucosespiegel – Verbetert het geheugen en concentratievermogen – Draagt bij tot soepele gewrichten.

Nadat zwarte komijnolie al eeuwen als een onmisbaar middel gold in de Arabische volksgeneeskunde en nu steeds meer wetenschappelijke studies de brede werkzaamheid ervan onderbouwen, biedt Mannavital het ook aan. ZWARTE KOMIJNOLIE PLATINUM voldoet aan alle kwaliteitseisen en zal in de eerste instantie zijn plaats veroveren als voedingssupplement om de weerstand van de luchtwegen te versterken, vrijer te helpen ademen en seizoensgebonden verschijnselen af te remmen. Maar ook om de suikerspiegel en drukwaarden beter te beheersen, helder en geconcentreerd te blijven en soepel te bewegen, kan ZWARTE KOMIJNOLIE PLATINUM van nut zijn.

Biologische zwarte komijnolie (Nigella sativa), vegetarische capsulewand (gemodificeerd zetmeel, bevochtigingsmiddel: glycerol), antioxidant (tocoferolenrijk extract)

 19,95

Winkelwagen
Zwarte komijnolie 120caps Mannavital
 19,95
Scroll naar boven