Webshop

Categorie:

Beschrijving

Kom helemaal tot ontspanning

Met een doeltreffende synergie van mineralen, vitamines, aminozuren en planten bevordert Relax de ontspanning. Het supplement richt zich in het bijzonder op mensen die hele dag door stress ervaren.

De formule bevat drie organische magnesiumzouten die complementair bijdragen tot de goede werking van de hersenen en minder stress. Relax bevat ook GABA en L-theanine. In combinatie met vitamine B6 kalmeren beide aminozuren hyperactieve neuronen en brengen ze de niveaus van de voornaamste neurotransmitters (dopamine, serotonine, GABA) in evenwicht.

Een complete formule met voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong in een optimale dosering om nerveuze of rusteloze mensen van bij het opstaan te helpen ontspannen en hen positieve energie te geven. Werkt bovendien niet verslavend.

ingrediënten:
Mg glycerophosfaat, Mg bisglycinaat, Mg acethyltaurinaat, Quinoa extract, L-theanine, Passiebloem* (Passifflora incarnata), L-taurine, GABA, Vit. B3 (nicotinamide), Zinc pidolaat, Vit. B12 (methylcobalamine), Vit. B6 (pyridoxaal-5-fosfaat), Vit. B1 (thiamine HCl), Vit. B9 §5-methyl-tetrahydrofolate glucosamine) *Ecologische landbouw

 23,90

Winkelwagen
Relax 60 caps
 23,90
Scroll naar boven