Webshop

Quercetine Platinum 60caps MannaVital

Beschrijving

Ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem (vit C) – versterkt de weerstand – helpt vrijer te ademen – verlicht seizoensgebonden ongemakken – verbetert het uithoudingsvermogen – draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid (vit C) – helpt cellen en weefsels beschermen tegen oxidatieve stress (vit C) – helpt jeugdig en fris te blijven.

Quercetine is een bijzondere stof uit de natuur die wel eens de “koningin der bioflavonoïden” wordt genoemd en die bijdraagt tot de gunstige werking van vlierbessen, cranberries, rode ui, boerenkool, groene thee en appels. Door combinatie van zeer goed opneembare quercetine uit de honingboom met vitamine C, wordt QUERCETINE PLATINUM een optimaal middel voor een sterkere weerstand, om vrijer te ademen in de lente, om betere sportprestaties te leveren en langer jong te blijven.

Actieve ingrediënten per V-caps:

250 mg Quercetinefytosoom (Quercefit®), gestandaardiseerd op 100 mg quercetine, met 150 mg fosfatidylcholine uit zonnebloemlecithine
73,5 mg lipsomale vitamine C, met 50 mg vitamine C (63 % RI*, 3 caps = 188 % RI )
*RI = Referentie-inname

 21,95

Winkelwagen
Quercetine Platinum 60caps MannaVital
 21,95
Scroll naar boven