Webshop

Omega 3 magnum 90caps

Beschrijving

Een zeer hoge dosis omega-3

Omega 3 is een meervoudig onverzadigd vetzuur dat onmisbaar is voor ons lichaam. Omega 3-vetzuren kunnen we enkel halen uit voeding en dan vooral uit de olie van vette vis (haring, zalm, makreel…). De twee belangrijkste omega 3-vetzuren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).

Deze vetzuren hebben meerdere voordelen voor de gezondheid van het hart, de bloedvaten en de hersenen. In bepaalde situaties voorziet de voeding niet in de behoeften van het lichaam. Dan is suppletie nodig.

In grotere hoeveelheden helpt twee gram EPA/DHA per dag om een normaal triglyceridengehalte in het bloed te behouden en drie gram EPA/DHA om een normale bloeddruk te behouden.

Omega 3 van Be-Life is samengesteld met visolie die een proces doorliep met aandacht voor de kwaliteit en de voortreffelijkheid van de geselecteerde bronnen. Onze supplementen kregen het Friend of the Sea-label, de belangrijkste kwaliteitsnorm voor producten en diensten die het zeemilieu respecteren en beschermen. De vis is afkomstig uit gecontroleerde visvangst met een gegarandeerd duurzame aanpak voor het zeemilieu en werd streng gecontroleerd om de aanwezigheid van ggo’s, zware metalen en andere vervuilende stoffen volledig uit te sluiten.

ingrediënten:
Wilde vissenolie, Vitamine E

 20,50

Winkelwagen
Omega 3 magnum 90caps
 20,50
Scroll naar boven