Webshop

Mariadistel 60caps MannaVital

Beschrijving

Ondersteunt de leverfunctie, draagt bij tot het behoud van een normale leverfunctie – Leverbeschermend: draagt bij tot de antioxidante bescherming van levercellen tegen vrije radicalen (polluenten, alcohol, stress, UV,…) – Bevordert de leverdetoxificatie en dus de gehele lichaamsontgifting – Ondersteunt de regeneratie van levercellen – Draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel – Helpt cellen en weefsels te beschermen tegen vrije radicalen.

Mariadistel bevat met silibine in zijn zaden een zeer werkzaam antioxidans, dat bijdraagt tot zowel de bescherming, de ontgifting als de regeneratie van levercellen. Helaas wordt deze nuttige stof niet zo goed opgenomen. Gelukkig kan de opname en de werkingsduur van silibine sterk verbeterd worden door het inzetten van natuurlijke fytosomen zoals in MARIADISTEL PLATINUM. Bovendien zit in dit voedingssupplement ook nog natuurlijke vitamine E, die de celbeschermende werking nog beter in de verf zet.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule:

144 mg Mariadistel Fytosoom (SILIPHOS®), met 57,6 mg silibine en 86,4 mg zonnebloemlecithine
9,75 mg Vitamine E (alfatocoferolequivalenten, 82 % RI*, 4 caps = 325 % RI*), aangeleverd door gemengde tocoferolen en tocotriënolen; geen D,L-alfatocoferol, noch D-alfatocoferol
* RI = Referentie-inname

 18,95

Winkelwagen
Mariadistel 60caps MannaVital
 18,95
Scroll naar boven