Webshop

Magnesium+calcium 120caps Mannavital

Beschrijving

Draagt bij tot: een normale geestelijke functie, waaronder de stressbestendigheid (magnesium, vit B6) – het energieleverend metabolisme (magnesium, calcium, vit B6) – de afname van vermoeidheid (magnesium, vit B6) – een normale werking van de spieren (magnesium, calcium) – het behoud van normale botten en tanden (magnesium, calcium).

De mineralen magnesium en calcium dragen in synergie bij tot heel wat elementaire lichaamsfuncties, waaronder de energieproductie, de ontspanning van lichaam en geest en de optimale functie van spieren en botten. Bij een drukke levensstijl en/of een westerse voeding kan het soms aangewezen zijn beide mineralen aan te vullen. Omdat de opneembaarheid van magnesium en calcium hierbij cruciaal zijn, voert Mariene MAGNESIUM + CALCIUM PLATINUM van Mannavital deze mineralen aan via bioactieve, uit gezuiverde zeewater gewonnen magnesium en via de calciumrijke zee-alg lithothamnium. Zeer belangrijk: deze magnesium en calcium zitten niet geïsoleerd, maar in synergie met andere mineralen en sporenelementen van zeewater.

Actieve ingrediënten per 2 V-capsules:

375 mg Magnesium (100% RI*), aangevoerd door 1136 mg Aquamin magnesium® (33% magnesium o.v.v. magnesiumhydroxide)
120 mg Calcium (15% RI*), aangevoerd door 375 mg Aquamin® (Lithothamnium calcareum, met 32% calcium o.v.v. van organische calciumcarbonaat
6 mg vitamine B6 (429% RI*), aangevoerd door pyridoxal-5’-fosfaat

*RI = Referentie-inname

 16,95

Winkelwagen
Magnesium+calcium 120caps Mannavital
 16,95
Scroll naar boven