Webshop

L-carnitine 90caps

Categorie:

Beschrijving

Krijg weer energie

L-carnitine is een aminozuur dat van nature in rood vlees en zuivelproducten aanwezig is. De stof speelt een belangrijke rol bij de energieproductie door vetzuren in de mitochondria te transporteren. De mitochondria zijn als het ware de motoren van onze cellen, ze verbranden vetten en maken er bruikbare energie van.

Veganisten of sporters kunnen soms geen L-carnitine aanmaken of krijgen onvoldoende L-carnitine binnen. Suppletie is dan broodnodig.

Het laboratorium van Bio-Life heeft L-Carnitin 650 + ontwikkeld, een natuurlijke en gepatenteerde formule met L-carnitinetartraat. Dat L-carnitinezout is bijzonder stabiel en heeft een hoge biologische beschikbaarheid. De L-carnitine wordt verkregen door een exclusief fermentatieproces en niet door chemische synthese.

• L-carnitine is een aminozuur dat deels door het lichaam wordt aangemaakt. Ons lichaam kan L-carnitine maken uit L-lysine en L-methionine, twee essentiële aminozuren die we voor een stuk uit onze voeding halen (uit dierlijke eiwitten).
• L-carnitine speelt een rol bij de energieproductie (door vetzuren in de mitochondria te transporteren).

ingrediënten: L-carnitine tartraat 68%, tricalciumfosfaat, magnesiumzouten van vetzuren

 25,40

Winkelwagen
L-carnitine 90caps
 25,40
Scroll naar boven