Webshop

Green Tea Platinum 60caps MannaVital

Actie!

Beschrijving

Helpt als bron van antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen – helpt de huid beschermen tegen UV-stralen – draagt bij tot het gezond houden van het hart – helpt de botten gezond te houden. Bevordert de verbranding van vetten – helpt op gewicht te blijven – ondersteunt het aflsanken door afname van lichaamsvet. Ondersteunt bij mentale fysieke vermoeidheid – bevordert de alertheid en het concentratievermogen. Draagt bij tot het behoud van een normaal glucosegehalte. Draagt bij tot het natuurlijk afweervermogen.

Het bijzondere antioxidans in groene thee, epigallocatechinegallaat of EGCG, is vele malen sterker dan de antioxidanten die we aantreffen in groenten en fruit. Regelmatig groene thee gebruiken is dan ook ideaal om de weefsels maximaal te beschermen tegen vrije radicalen, meer bepaald ter hoogte van de huid, bloedvaten en botten en om helder van geest te blijven.

Meer dan welkom is ook het positieve effect van groene thee op de vetverbranding, wat helpt een ideaal gewicht te verkrijgen of te behouden. Groene thee past ook in een betere levensstijl die als doel heeft de bloedglucosespiegel beter onder controle te houden.

Wie op een intensieve manier van groene thee gebruik wil maken, maar groene thee niet lust of zoveel mogelijk cafeïne wil beperken, heeft aan het kwaliteitsextract GREEN TEA PLATINUM van Mannavital het ideale voedingssupplement.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule:

500 mg Groene thee-extract (Camellia sinensis), gestandaardiseerd op 60 % EGCG (Epigallocatechinegallaat), concentratie 20:1; 0,3 % cafeïne

 14,75

Winkelwagen
Green Tea Platinum 60caps MannaVital
 14,75
Scroll naar boven