Webshop

Foliumzuur 90 caps

Categorie:

Beschrijving

Draagt bij tot: de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap (foliumzuur) – het celdelingsproces (foliumzuur, vit B12) – de normale vorming van rode bloedcellen (foliumzuur, vit B6 en vit B12) – een normaal metabolisme van homocysteïne (foliumzuur, vit B6 en vit B12) – de vermindering van vermoeidheid en futloosheid (foliumzuur, vit B6 en vit B12) – een normale geestelijke functie (foliumzuur, vit B6 en vit B12)

Voor een normaal verloop van de intensieve celdelingen en de daaraan verbonden weefselgroei die tijdens de zwangerschap plaatsgrijpt, is het B-vitamine foliumzuur onmisbaar. De bioactieve vorm van foliumzuur, die zeer goed wordt opgenomen, is 5-methyltetrahydrofoliumzuur. Dat is dan ook de hoofdingrediënt van FOLIUMZUUR PLATINUM van Mannavital. Omdat foliumzuur op veel vlakken in synergie samenwerkt met de vitamines B6 en B12, zijn ook deze vitaminen – alweer in hun correcte, bioactieve vormen – eveneens opgenomen in de formule van FOLIUMZUUR PLATINUM. Dat komt ook de aanmaak van rode bloedcellen, het energiepeil, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale homocysteïnespiegel ten goede, ook voor niet-zwangere vrouwen en voor mannen.

ingrediënten: 500 mcg foliumzuur of vit B9 (250 % RI*) o.v.v. (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur, glucosaminezout (Quatrefolic®), 100 mcg vitamine B12 (4000 % RI*) o.v.v. methylcobalamine (Mecobalactive®), 3,5 mg vitamine B6 (250 % *RI) o.v.v. pyridoxal-5’-fosfaat. *RI = Referentie-inname

 11,85

Winkelwagen
Foliumzuur 90 caps
 11,85
Scroll naar boven