Webshop

Diebaton Mannavital

Categorie: ,

Beschrijving

Met kaneel, chroom en gymnema die bijdragen tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel – Met zink en biotine die bijdragen tot bij tot een normaal metabolisme van de koolhydraten.

Gezond eten, meer bewegen en afvallen bij overgewicht zijn de eerste maatregelen voor een betere controle over de bloedglucosespiegel. Daarnaast kan de totaalformule DIEBATON de juiste impuls geven, want het bevat met kaneel en gymnema als basis twee plantenextracten die elke apart hun werkzaamheid in studies hebben aangetoond. Voor een optimaal effect bevat DIEBATON ook nog witte moerbeiblad, zink, chroom en biotine, en dit in hun meest werkzame vormen.

DIEBATON is ideaal om de gunstige effecten van een betere levensstijl extra in de verf te zetten met een nog betere respons op de glucosespiegel. Dit voedingssupplement kan ingezet worden naast orale bloedsuikerverlagende middelen, maar niet als reeds insuline wordt ingezet.

Actieve ingrediënten per dagdosis van 2 vegetarische capsules:

– 500 mg van een wetenschappelijk onderzocht extract van de correcte vorm van kaneel, dat bijdraagt tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel: Cinnamomum aromaticum/cassia (Chinese kaneel, bast)¹: een waterig extract, met 1 % werkzame polyfenol type A polymeren en vrij van de potentieel prikkelende essentiële olie (CINULLIN PF®)
– 400 mg van een wetenschappelijk onderzocht extract van Gymnema sylvestre (Gymnema, blad)*, gestandaardiseerd op 25 % gymnemazuren, draagt bij tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel (GS4Plus®)
– 300 mg Morus alba (Witte moerbei, blad), 10:1 extract, gestandaardiseerd op 1 % 1-deoxynojirimycine; voor een mindere opname van suiker
– 22,5 mg elementaire zink, aangevoerd door de actieve, goed opneembare zinkbisglycinaat (gecheleerde zink, 225 % RI**) en 1000 mcg D-biotine² (2000 % RI**), die bijdragen tot een normaal metabolisme van de macronutriënten (waaronder de koolhydraten)
– 187,5 mcg elementaire chroom, aangevoerd door de actieve, goed opneembare vorm van chroom¹ (chroompicolinaat), die bijdraagt tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel (479 % RI*)

 22,75

Winkelwagen
Diebaton Mannavital
 22,75
Scroll naar boven