Webshop

Be-lumex 50caps

Categorie:

Beschrijving

Voor rust en een sereen gevoel

Kleine handelingen kunnen een groot effect hebben op het moreel en het dopamine- en serotonineniveau stimuleren. Denk aan bewegen, een luchtje scheppen, genieten van het licht en slapen. Bepaalde voedingssupplementen kunnen ook ondersteuning bieden.

Be-Lumex helpt om u terug rustig en sereen te voelen. Vitamine B6 speelt een belangrijke rol bij het zenuwevenwicht en de psychologische functies en wordt hier ondersteund dankzij de synergie met andere ingrediënten, waaronder saffraan. Het is namelijk algemeen erkend dat die plant het emotioneel evenwicht ondersteunt.

samenstelling:
– Saffraan heeft een invloed op dopamine, noradrenaline en serotonine, drie belangrijke neurotransmitters voor het psychologisch evenwicht. Saffraan helpt dus om een positieve stemming en een emotioneel evenwicht te houden. Daarnaast bevordert de plant ontspanning.
– L-theanine beïnvloedt de dopamine-, serotonine- en GABA-spiegels.
– GABA is de voornaamste neurotransmitter die het centraal zenuwstelsel afremt. GABA bevordert kalmte en gemoedsrust door de effecten van glutamaat te neutraliseren.
– L-tyrosine is betrokken bij de aanmaak van neurotransmitters zoals dopamine, noradrenaline en adrenaline.
– Zink draagt bij tot een normale cognitieve functie.
– Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 en B12 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en bevorderen een normale psychologische functie.

 35,90

Winkelwagen
Be-lumex 50caps
 35,90
Scroll naar boven