Chris De Wachter

Chris De Wachter

Chris De Wachter

Ik ben Chris De Wachter verpleegster, psychotherapeute en life coach.

Mijn doel is mensen beter, gelukkiger en gezonder in het leven helpen te staan.
Na 8 jaar verpleging miste ik een deel dat belangrijk was in herstel, genezing, revalidatie en/of begeleiding bij chronische en soms ook onomkeerbare ziekten.

Ik begon een zoektocht die ook mijn eigen uitdaging werd tijdens mijn eigen kankerdiagnose die ook familiale invloeden had en waarbij ik ontdekte dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Ik maakte kennis met vele facetten van de hollistische mens in verbinding met de traditionele geneeskunde.
Deze twee werelden met elkaar verbinden is zeer mooi. Het is niet of/of maar en/en. Verschillende zaken kan men hanteren aangepast aan de persoon. Daar er geen twee hetzelfde zijn, is er ook geen standaard formule en dient er rekening gehouden te worden met elke persoonlijke situatie.

Graag help ik daarbij om een steentje bij te dragen, ook om mentaal en emotioneel belastende patronen te bekijken en eventueel om te polen. Ik help iedereen graag bij dit avontuur en wens hen veel geluk een succes in hun weg hier naartoe. We zijn tot meer in staat dan we denken en wil daar graag mee helpen.

Je kan telefonsich een consult aanvragen, bij voorkeur op woensdag of donderdag.

Warme groeten

Chris De Wachter

Chris De Wachter
Contact
0495 20 39 50
christiane.de.wachter@gmail.com
Opleidingen
Life coaching
Winkelwagen
Scroll naar boven