Webshop

Cranbioton + urinewegen infusie 60 caps + 20b

Beschrijving

Draagt (door hibiscus) bij tot het proper houden van de blaas, een vlotte eliminatie van water en het behoud van een normale functie van de urinewegen. Aangevuld met een werkzaam cranberry-extract én de passende darmbacteriën.
De gunstige werking van veenbessen of cranberries is genoegzaam bekend, zeker als zowel pel, zaden als vruchtvlees worden ingezet en ze de juiste hoeveelheid proanthocyaniden (PAC’s) aanvoeren. Van hibiscus is meer recent aangetoond dat een goed extract ook helpt de urinewegen proper houden en bijdraagt tot een vlotte eliminatie van water. Met daarbij nog de passende darmbacteriën, is CRANBIOTON een efficiënte, beschermende synergie.

Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten, waaronder: – guldenroede, die bijdraagt tot een gezonde functie van de urinewegen; – moerasspirea, zwarte bes en jeneverbes, traditioneel ingezet voor de lichaamsdrainage en om de eliminatie te bevorderen ; – zoethout, dat bijdraagt tot het behoud van gezonde urinewegen.

 21,95

Winkelwagen
Cranbioton + urinewegen infusie 60 caps + 20b
 21,95
Scroll naar boven