Webshop

Cartilaton + spieren en gewrichten infusie 120 caps + 20 b

Beschrijving

Met Curcuma en Boswellia die bijdragen bij tot het behoud van soepele gewrichten – met vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenaanmaak voor de normale functie van kraakbeen – met mangaan dat bijdraagt tot de normale vorming van bindweefsel.
De kwaliteit van ons leven wordt in grote mate bepaald door het gemak waarmee we ons kunnen voortbewegen. In de totaalformule CARTILATON zit een ideale 70/30- combinatie van goed opneembare en wetenschappelijk onderzochte vormen van curcuma en boswellia, die bijdragen tot vlot bewegen. Voor een optimaal effect bevat CARTILATON ook eierschalenmembraan, natief collageen type 2, MSM, silicium, vitamine C en mangaan.

Een kruideninfusie met een subtiele natuurlijke smaak, gedragen door de kruidige tonen van kurkuma. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 7 BIO planten, waaronder: – moerasspirea, brandnetel, duivelsklauw en kurkuma die bijdragen tot het behoud van het comfort en de souplesse van de gewrichten; – zwarte bes, traditioneel ingezet om de beweeglijkheid van de gewrichten te bevorderen; – es, die bijdraagt tot soepele gewrichten.

 39,65

Winkelwagen
Cartilaton + spieren en gewrichten infusie 120 caps + 20 b
 39,65
Scroll naar boven